+31 76 - 5331331

Glasvezel De Huet in Doetinchem

Op bedrijventerrein de Huet in Doetinchem ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig op dit glasvezel netwerk worden aangesloten tegen standaard tarieven. De maandelijkse kosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. U heeft naast deze standaarddienst de keuze uit meerdere aanvullende diensten die over de verbinding geleverd kunnen worden. Dit zijn diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. U bent vrij om net zoveel diensten te stapelen of aan te passen, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Huet

Het is mogelijk om Zakelijk Glasvezel te delen. Door een zakelijke glasvezelverbinding met een of meerdere partijen die in hetzelfde bedrijfspand zijn gevestigd te delen kan er worden bespaard op de kosten. Een van de deelnemende partijen dient hierbij de worden aangesteld als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de kosten voor de glasvezel access doet doorrekenen naar de overige partijen. Om de privacy te waarborgen zijn alle afgenomen diensten per partij afgeschermd van de overige partijen.