Glasvezel Doetinchem

In Doetinchem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Doetinchem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Doetinchem

Doetinchem beschikt over een uitstekende infrastructuur als het gaat om breedbandverbindingen. Het middelpunt is de centrale aan de Hovenstraat in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Doetinchem

Doetinchem beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Er zijn op al deze bedrijventerreinen prima mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. De modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om over één verbinding meerdere diensten af te nemen. Het gaat om de bedrijventerreinen:

  • Verheulsweide
  • Wijnbergen
  • De Huet
  • Keppelseweg

 

Glasvezeltarieven

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

Aanvullende glasvezeldiensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt meegeleverd over iedere glasvezelverbinding. Zonder Zakelijk Internet is het niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, SIP-trunk, Ethernet VPN en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden is afhankelijk van de capaciteit van de glasvezel-access. De capaciteit van Zakelijk Glasvezel is 1 Gbit/s. Dit betekent dat u net zolang diensten kunt blijven aanpassen of stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.