+31 76 - 5331331

Glasvezel Doetinchem

In Doetinchem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Doetinchem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Doetinchem

Doetinchem beschikt over een uitstekende infrastructuur als het gaat om breedbandverbindingen. Het middelpunt is de centrale aan de Hovenstraat in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Doetinchem

Doetinchem beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Er zijn op al deze bedrijventerreinen prima mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. De modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om over één verbinding meerdere diensten af te nemen.

Verheulsweide

Bedrijventerrein Verheulsweide beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is in 2009 aangelegd. De aanwezigheid van het glasvezelnetwerk zorgt ervoor dat bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden. Bedrijventerrein Verheulsweide is met een oppervlakte van ruim 140 hectare het grootste bedrijventerrein van de Achterhoek. Het terrein beschikt daarnaast ook over parkmanagement. Dit parkmanagement biedt diverse faciliteiten aan bedrijven, waaronder beveiliging en natuurlijk de aanleg van glasvezel.

Wijnbergen

Op bedrijventerrein Wijnbergen is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig op dit netwerk aangesloten worden. Het terrein kent dankzij de ligging langs de A18 en de Europaweg een goede bereikbaarheid.

De Huet

Bedrijventerrein De Huet beschikt eveneens over een eigen glasvezelnetwerk. Op het terrein zijn er overal glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven gemakkelijk aangesloten kunnen worden.

Keppelseweg

Bedrijventerrein Keppelseweg beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Tijdens een revitalisering van het terrein is er een mantelbuis aangelegd. In 2009 heeft het parkmanagement een bruikleenovereenkomst gesloten en is deze mantelbuis vervolgens voorzien van glasvezel. Omdat de vraag naar glasvezel sinds 2009 enorm is toegenomen beschikt bedrijventerrein Keppelseweg sinds 2017 ook over een eigen koppelpunt dat in verbinding staat met een datacenter. Hierdoor is het mogelijk is om razendsnelle verbindingen te realiseren. Alle bedrijven die op de Keppelseweg zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden ook op dit glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Glasvezeltarieven in Doetinchem Doetinchem

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Aanvullende glasvezeldiensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt meegeleverd over iedere glasvezelverbinding. Zonder Zakelijk Internet is het niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk, Ethernet VPN en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden is afhankelijk van de capaciteit van de glasvezel-access. De capaciteit van Zakelijk Glasvezel is 1 Gbit/s. Dit betekent dat u net zolang diensten kunt blijven aanpassen of stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.