+31 76 - 5331331

Glasvezel Doesburg

In Doesburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Doesburg beschikt over een goede infrastructuur als het gaat om glasvezel. Vanuit de centrale aan de Schout bij Nacht Doormansingel vertrekken diverse glasvezelringen naar de woonwijken, bedrijven locaties en omliggende kernen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Doesburg

Beinum-West

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Doesburg die gevestigd zijn op het bedrijventerreinen Beinum-West. Dat heeft alles te maken met de herinrichting van het terrein door de gemeente Doesburg. Glasnet Doesburg is van plan om in 2019 een glasvezelnetwerk aan te leggen tot aan de erfgrens van alle panden aan de Leigraafseweg. De herinrichting biedt een unieke kans om een glasvezelnetwerk aan te leggen in combinatie met de geplande werkzaamheden. Beinum West maakt op deze manier optimaal gebruik van de omstandigheden, zodat ondernemers maximaal kunnen profiteren van alle voordelen van een snelle internet aansluiting.

Verhuellweg

Daar waar de voorzieningen op industrieterrein Beinum West nog gemaakt moeten worden, daar zijn de mogelijkheden op het bedrijventerrein Verhuellweg al jaren aanwezig. Het is KPN geweest die destijds heeft gezorgd voor unieke mogelijkheden voor snelle internet verbindingen over glasvezel. IP Visie levert al haar diensten over dit netwerk. U moet hierbij niet uitsluitend denken aan Internet, maar ook VoIP en VPN verbindingen.

Beinum-Oost

De mogelijkheden op het gebied van glasvezel zijn iets minder rooskleurig als het gaat om het gedeelte Beinum Oost. Toch kunnen op verzoek individuele aansluitingen gerealiseerd worden.