Glasvezel Doesburg

In Doesburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Doesburg beschikt over een goede infrastructuur als het gaat om glasvezel. Vanuit de KPN centrale aan de Schout bij Nacht Doormansingel vertrekken diverse glasvezelringen naar de woonwijken, bedrijven locaties en omliggende kernen. De kosten van een glasvezel aansluiting in Doesburg zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Doesburg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie...

In de provincie Gelderland ligt de stad/gemeente Doesburg. Doesburg maakt deel uit van de stadsregio Arnhem en telt maar liefst meer dan 11.000 inwoners. Doesburg is rijk aan bezienswaardigheden en aan historische monumenten. Doesburg heeft een aantal strategische industrieterreinen, die allen gevestigd zijn aan de provinciale wegen. Doesburg is met name bereikbaar via de provinciale wegen N317 en de N338.

Toerisme in Doesburg

In het noorden van Doesburg zijn diverse campings te vinden waarin elke zomer meer dan 4.000 bezoekers verblijven. Maar Doesburg heeft naast diverse campings ook een prachtige, historische binnenstad waar elk jaar duizenden toeristen op af stromen.

Meer informatie over glasvezel in Doesburg

Als het gaat om glasvezel beschikt Doesburg over een goede infrastructuur. Vanuit de KPN centrale aan de Schout bij Nacht Doormansingel vertrekken diverse glasvezelringen naar de woonwijken, bedrijven locaties en omliggende kernen.

Buitengebieden Doesburg

In 2015 was Doesburg 1 van de 10 gemeenten die ook in de buitengebieden gebruik konden gaan maken van een glasvezelnetwerk. De glasvezelverbinding is verzorgd door het glasvezelaanlegbedrijf Achterhoek.