+31 76 - 5331331

Glasvezel Watertoren in Dirksland

Op het bedrijventerrein Watertoren in Dirksland is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel in Watertoren

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Watertoren een hoop komt kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen te worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer factoren die de levertijd kunnen doen vertragen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel-access met een limiet van 1 Gbit/s.

Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet toereikend is voor uw organisatie, dan is het mogelijk om deze te vertienvoudigen tot 10 Gbit/s tegen een meerprijs en op aanvraag