+31 76 - 5331331

Glasvezel De Banne in Dirkshorn

Op bedrijventerrein de Banne in Dirkshorn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Een glasvezelverbinding op bedrijventerrein de Banne delen

Het delen van een zakelijke glasvezelverbinding is mogelijk. Door een glasvezelverbinding te delen met een andere partij kan er worden bespaard op de kosten. Een vereiste om een glasvezelverbinding te kunnen delen is dat alle partijen/deelnemers gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse abonnementskosten doorrekent naar de overige deelnemers. Iedere partij kan direct bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, waarvoor zij ieder apart worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, waardoor andere partijen dus geen toegang hebben tot uw diensten.