Glasvezel De Rietstap in Dinxperlo

Op bedrijventerrein de Rietstap in Dinxperlo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein de Rietstap is bereikbaar via de N317.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in de Rietstap

De glasvezeltarieven in de Rietstap zijn uniek per locatie. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in de Rietstap is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor quality of service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.