+31 76 - 5331331

Glasvezel De Rietstap in Dinxperlo

Op bedrijventerrein de Rietstap in Dinxperlo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Rietstap aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Zo zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Verder dient in de aanvraag ook aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of een unmanaged glasvezelrouter wilt afnemen. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants om een glasvezelverbinding aan te vragen.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.