+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuw Prinsenland in Dinteloord

Op het bedrijventerrein Nieuw Prinsenland in Dinteloord is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden over een enkele verbinding data en telefonie gescheiden getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van de voordelen van VoIP telefonie? Dan kunt u gebruikmaken van een SIP Trunk. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functionaliteit van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op Nieuw-Prinsenland

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen om zo te besparen op de kosten. Een vereiste hiervoor is dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de deelnemende partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelaansluiting, evenals voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Om de privacy te kunnen waarborgen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd voor de overige partijen.