+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenkreek in Dinteloord

Op het bedrijventerrein Molenkreek in Dinteloord is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Keuze voor een glasvezelrouter

Voordat u van Zakelijk Glasvezel gebruik kunt maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. U heeft daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van managed routers van IP Visie waarbij de router voor u wordt geïnstalleerd en beheerd. Hiermee kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw glasvezelverbinding. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed Router: Wanneer u een managed router doet afnemen, dan blijft de router eigendom van IP Visie. U betaalt een maandelijks bedrag voor de router en IP Visie zorgt voor een correcte werking van het apparaat. Bij een managed router heeft u zelf geen toegang tot de router en is het ook niet mogelijk om de standaardinstelingen aan te passen. Bij defecten zal de apparatuur zonder extra kosten door IP Visie worden vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een glasvezelrouter bij IP Visie is natuurlijk geen verplichting. Wanneer u zelf voor een geschikte glasvezelrouter wilt zorgen, dan is dit uiteraard mogelijk. Wanneer u zelf een glasvezelrouter aanlevert, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Houdt er rekening mee dat een glasvezelrouter moet beschikken over een aantal specificaties.

Zakelijk Glasvezel delen op Molenkreek

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel access en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.