+31 76 - 5331331

Glasvezel AFC Nieuw Prinsenland in Dinteloord

Op het bedrijventerrein AFC Nieuw Prinsenland in Dinteloord ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op AFC Nieuw Prinsenland

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelaansluiting. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle partijen kunnen hun gewenste diensten vervolgens rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op AFC Nieuw Prinsenland

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein AFC Nieuw Prinsenland gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk te bepalen. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.