Glasvezel Dinteloord

In Dinteloord zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dinteloord beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Dinteloord

Dinteloord beschikt helaas nog niet over een eigen glasvezelnetwerk. Momenteel vindt er echter wel een campagne in Dinteloord plaats om een glasvezelnetwerk aan te leggen. Dit glasvezelnetwerk zal worden aangelegd als 35% van de huishoudens zich voor een glasvezelaansluiting heeft aangemeld. In de tussentijd zijn er voor bedrijven toch genoeg mogelijkheden om op individuele basis een glasvezelaansluiting te realiseren.

Bedrijventerreinen in Dinteloord

In Dinteloord zijn er enkele bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Dinteloord zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

AFC Nieuw Prinsenland

Bedrijventerrein AFC Nieuw Prinsenland beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er mogelijkheden voor bedrijven om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Nieuw Prinsenland

Op bedrijventerrein Nieuw Prinsenland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Molenkreek

Op bedrijventerrein Molenkreek zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo gebruik te kunnen maken van snel internet via een zakelijke glasvezelverbinding.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.