Glasvezel Dijk en Waard

In de gemeente Dijk en Waard zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Dijk en Waard die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In 2017 heeft de gemeente overeenstemming bereikt over het aanleg van een glasvezelnetwerk. Na een succesvol vraagbundelingstraject is vervolgens in 2018 het glasvezelnetwerk gerealiseerd. Hierbij werden ook direct een aantal buitengebieden van de gemeente op het netwerk aangesloten. In 2019 werden een vraagbundelingstraject gestart om ook glasvezel in de overige buitengebieden van de gemeente te realiseren. Dankzij een verlenging van de aanmeldperiode is het uiteindelijk mogelijk geweest om ook deze resterende buitengebieden op het glasvezelnetwerk aan te sluiten. Hierdoor is het nu voor alle inwoners en bedrijven mogelijk om te profiteren van de voordelen die een glasvezelaansluiting te bieden heeft.

Contract voor Zakelijk Glasvezel in de gemeente Dijk en Waard

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een contract voor 1, 3 of 5 jaar af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract met een langere looptijd af te sluiten, dan kunt u in de meeste gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven, zowel voor de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse abonnementskosten. Wanneer de initiƫle contractduur is verstreken, dan is het uiteraard mogelijk om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u het contract niet wenst te verlengen, dan blijven de tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken geldig. Daarnaast kunt u dan ook maandelijks de glasvezelverbinding opzeggen.