+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wringen in Dieverbrug

Op bedrijvenpark de Wringen in Dieverbrug is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijvenpark de Wringen bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

IP Bellen over glasvezel

Bij Bellen over Zakelijk Glasvezel wordt uw telefoonverkeer op een betrouwbare en veilige manier afgehandeld via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data (bijvoorbeeld Internet) en telefonie worden dan gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. Om uw telefoonverkeer aan te sluiten op het IP-netwerk zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Wanneer u in het bezit bent van een telefooncentrale, dan kan deze worden voorzien van een SIP Trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.