Glasvezel Laardal in Diessen

Op het bedrijventerrein Laardal in Diessen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Diessen ligt het bedrijventerrein Laardal. Het bedrijventerrein is bereikbaar via de N395.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Zakelijk Glasvezel in Laardal bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt afnemen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.