Glasvezel Diessen

In Diessen (Noord-Brabant) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Diessen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Diessen

Diessen beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Julianastraat. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. 

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Diessen, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Laardal
  • De Buskes
  • Beekseweg

Glasvezel router

Om van een zakelijke glasvezelverbinding gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is het mogelijk om een managed router service af te nemen, maar er is ook de mogelijkheid om zelf een glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed router: Wanneer u een managed router doet afnemen, dan zal IP Visie de router voor u doen installeren en beheren. De router blijft eigendom van IP Visie en u heeft zelf geen toegang tot de router of de mogelijkheid om de standaardinstellingen te wijzigen. Bij defecten zal de glasvezelrouter zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is uiteraard geen verplichting. Wanneer u zelf een glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit geheel mogelijk. Wanneer u zelf voor een glasvezelrouter doet zorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties