Glasvezel Diessen

In Diessen (Noord-Brabant) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Diessen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Diessen

Diessen beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Julianastraat. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. In 2018 zou het glasvezelnetwerk eigenlijk pas aangelegd worden, maar een overleg tussen verschillende partijen heeft ervoor gezorgd dat het netwerk al in 2015 is aangelegd. Vrijwel overal in Diessen zijn er hierdoor mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Diessen

Diessen beschikt over drie bedrijventerreinen. Op alle terreinen is er een glasvezelnetwerk of zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Laardal

Op bedrijventerrein Laardal is er een glasvezelnetwerk aanwezig. In alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven volop mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

De Buskes

Op bedrijventerrein De Buskes is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Op vrijwel het gehele terrein zijn er voorzieningen aanwezig om glasvezel aan te leggen. Hierdoor kunnen er niet alleen gemakkelijk, maar ook tegen gunstige voorwaarden glasvezelaansluitingen gerealiseerd worden.

Beekseweg

Op bedrijventerrein Beekseweg is er eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen op dit netwerk aangesloten worden. Doordat er vaak maar over enkele meters een aansluiting gerealiseerd hoeft te worden, kan een zakelijke glasvezelverbinding op bedrijventerrein Beekseweg tegen standaard tarieven aangelegd worden.

Glasvezelrouter

Om van een zakelijke glasvezelverbinding gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is het mogelijk om een managed router service af te nemen, maar er is ook de mogelijkheid om zelf een glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed router: Wanneer u een managed router doet afnemen, dan zal IP Visie de router voor u doen installeren en beheren. De router blijft eigendom van IP Visie en u heeft zelf geen toegang tot de router of de mogelijkheid om de standaardinstellingen te wijzigen. Bij defecten zal de glasvezelrouter zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is uiteraard geen verplichting. Wanneer u zelf een glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit geheel mogelijk. Wanneer u zelf voor een glasvezelrouter doet zorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties