+31 76 - 5331331

Glasvezel Kanaaldijk West in Dieren

Op het bedrijventerrein Kanaal in Dieren is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Kanaaldijk West

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Kanaaldijk West kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Kanaaldijk West, dient u een Postcodecheck uit te voeren.

Aanvullende zakelijke glasvezeldiensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een glasvezelverbinding. Naast deze standaarddienst zijn er nog een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dit zijn diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt dus net zoveel diensten afnemen totdat de capaciteit van 1 Gbit/s is bereikt.