+31 76 - 5331331

Glasvezel Dieren Oost in Dieren

Op het bedrijventerrein Dieren-Oost in Dieren is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Het afnemen van Zakelijk Glasvezel zonder Zakelijk Internet is helaas niet mogelijk. Naast deze standaarddienst zijn er wel vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Hierbij kunt u denken aan dienstn als VoIP bellen, Alarm over IP, VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten u maximaal kunt afnemen over de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. Het is mogelijk om diensten aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Dieren-Oost

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u nodig, waaronder enkele bedrijfs-en locatiegegevens. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Wilt u Zakelijk Glasvezel gaan realiseren op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.