+31 76 - 5331331

Glasvezel Dieren

In Dieren zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dieren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven is het hierdoor mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dieren die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven in Dieren

Zakelijk Glasvezel in Dieren kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Dieren.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Dieren

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u vereist. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.