Glasvezel Dieren

In Dieren zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dieren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven is het hierdoor mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Dieren

Dieren beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, dat is opgebouwd vanuit de centrale aan de Pasteurstraat in het centrum. Vanaf hier vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor er vrijwel overal in Dieren gebruik gemaakt kan worden van snel internet.

Bedrijventerreinen in Dieren

In Dieren zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn met snelheden tot 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL-, VDSL of kabelverbinding.

  • Dieren Oost
  • Kanaaldijk West

Controleer uw glasvezeltarieven in Dieren

Zakelijk Glasvezel kent haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Voor de aansluitkosten geldt, dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Dieren.