+31 76 - 5331331

Glasvezel Verrijn Stuart in Diemen

Op het bedrijventerrein Verrijn Stuart in Diemen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit glasvezel netwerk, ongeacht de graafafstand. De maandelijkse kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op Verrijn Stuart

Op bedrijventerrein Verrijn Stuart gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvezeltarieven. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk bepaald de geldende tarieven voor uw locatie. Indien uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle tarieven en mogelijkheden.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor er de mogelijkheid ontstaat om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs de capaciteit uit te breiden naar maximaal 10 Gbit/s.