Glasvezel Stammerdijk in Diemen

Op het bedrijventerrein Stammerdijk in Diemen ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert tegen standaard tarieven Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Stammerdijk aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt gebruiken. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd van de glasvezelverbinding op Stammerdijk

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding op Stammerdijk. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.