+31 76 - 5331331

Glasvezel Bergwijkpark in Diemen

Op het bedrijventerrein Bergwijkpark in Diemen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven in Bergwijkpark

Op elke locatie in Bergwijkpark gelden unieke glasvezeltarieven. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Bergwijkpark met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel in Bergwijkpark aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u nodig. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.