+31 76 - 5331331

Glasvezel Diemen

In Diemen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Diemen beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Diemen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven in Diemen

Voor ieder bedrijfspand in Nederland gelden unieke glasvezeltarieven, zo ook voor panden in Diemen. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Controleer met de Postcodecheck alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Diemen.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan wordt het gemakkelijk om eventuele bedrijfspanden aan elkaar te koppelen. Wanneer u uw panden aan elkaar koppelt, dan ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur waardoor beheer wordt vereenvoudigt en data en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Met Zakelijk Glasvezel kunnen bedrijfspanden op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo vele malen aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.

VDSL

KPN heeft onlangs in Diemen de mogelijkheden voor VDSL verbindingen behoorlijk verbeterd. Door de inzet van nieuwe technieken in combinatie met een uitbreiding in de wijkcentrales kunnen bedrijven profiteren van hogere snelheden voor hun internetverbinding over koper. Door gebruik te maken van vectoring en pair-bonding technieken kunnen er snelheden worden bereikt tot 100 Mbit/s voor de download en 10 Mbit/s voor de upload. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen relatief lage tarieven.