Glasvezel Diemen

In Diemen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Diemen beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Diemen

In Diemen zijn er een viertal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden. Zakelijk Glasvezel biedt met een capaciteit van 1.000 Mbit/s een toekomstvast groeipad en kan dankzij een modulaire en schaalbare opbouw voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet worden.

Verrijn Stuart

Op Verrijn Stuart is een glasvezelnetwerk aanwezig waarop alle gevestigde bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Stammerdijk

Bedrijventerrein Stammerdijk beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk waarop bedrijven kunnen worden aangesloten om zo over een razendsnelle internet aansluiting te beschikken.

Overige locaties in Diemen

Naast de grotere bedrijventerreinen in Diemen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties mogelijkheden voor bedrijven om te beschikken over glasvezel. Bedrijven die op De Sniep en Bergwijkpark zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om ook aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Vestigingen koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan wordt het gemakkelijk om eventuele bedrijfspanden aan elkaar te koppelen. Wanneer u uw panden aan elkaar koppelt, dan ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur waardoor beheer wordt vereenvoudigt en data en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn.

Met behulp van glasvezel kunnen bedrijfspanden op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN met Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet.

Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo vele malen aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.

VDSL

KPN heeft onlangs in Diemen de mogelijkheden voor VDSL verbindingen behoorlijk verbeterd. Door de inzet van nieuwe technieken in combinatie met een uitbreiding in de wijkcentrales kunnen bedrijven profiteren van hogere snelheden voor hun internetverbinding over koper. Door gebruik te maken van vectoring en pair-bonding technieken kunnen er snelheden worden bereikt tot 100 Mbit/s voor de download en 10 Mbit/s voor de upload. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen relatief lage tarieven.