+31 76 - 5331331

Glasvezel Kollenburg in Didam

Op het bedrijventerrein Kollenburg in Didam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op Kollenburg aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Bekijk uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Kollenburg

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor de glasvezeltarieven die voor uw locatie gelden is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk. Voor meer inzicht in de actuele tarieven van Zakelijk Glasvezel die gelden voor uw locatie kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.