+31 76 - 5331331

Glasvezel De Fluun in Didam

Op bedrijventerrein de Fluun in Didam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein de Fluun

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Fluun bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. U kunt hierbij denken aan enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder dient er opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u de beschikking wilt hebben over een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer er behoefte is aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook gewoon worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.