Glasvezel De Fluun in Didam

Op bedrijventerrein de Fluun in Didam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Dit geldt voor de Fluun I en de Fluun II.

Zakelijk Glasvezel delen in de Fluun

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.