Glasvezel Didam

In Didam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Didam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Didam

Didam heeft een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanuit de centrale aan de Burgermeester Kronenburglaan vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Vrijwel overal in Didam zijn er hierdoor uitstekende mogelijkheden om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Didam

In Didam zijn er twee bedrijventerreinen. Er ligt op beide terreinen een glasvezelnetwerk, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om tegen gunstige voorwaarden aangesloten te worden.

De Fluun

Op bedrijventerrein De Fluun wordt er momenteel een glasvezelnetwerk aangelegd. De aanleg van het netwerk is mogelijk gemaakt dankzij een succesvol vraagbundelingstraject dat aan het einde van 2018 heeft plaatsgevonden. In april 2019 is vervolgens gestart met de daadwerkelijke aanleg van het netwerk dat gekoppeld zal worden aan het glasvezelnetwerk van bedrijventerrein Kollenburg. Zodra het glasvezelnetwerk is aangelegd kunnen alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn profiteren van de voordelen van een razendsnelle internetverbinding. Bedrijven die niet kunnen wachten om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel hebben de mogelijkheid om in de tussentijd op individuele basis aangesloten worden.

Kollenburg

Op bedrijventerrein Kollenburg ligt sinds de zomer van 2018 een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is ook gerealiseerd na een succesvol vraagbundelingstraject. Doordat er overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn kunnen bedrijven niet alleen gemakkelijk, maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.


Didam maakt onderdeel uit van de gemeente Montferland