+31 76 - 5331331

Glasvezel Didam

In Didam (gemeente Montferland) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Didam die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Didam

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Didam een hoop komt kijken. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.