+31 76 - 5331331

Glasvezel De Weteringen in Deventer

Op Handelspark de Weteringen in Deventer ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP-adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Er is met Zakelijk Glasvezel de mogelijkheid om uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen koppelt, dan ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Met behulp van Zakelijk Glasvezel zijn er verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers zich bevinden. Het uitvoeren van werkzaamheden in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Contract voor Zakelijk Glasvezel afsluiten op de Weteringen

Voor Zakelijk Glasvezel zijn er een drietal standaardcontracttermijen. Er is de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan kunt u uiteraard uw contract verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die in het originele contract zijn afgesproken blijven dan geldig.