+31 76 - 5331331

Glasvezel Kloosterlanden in Deventer

Op het bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Kloosterlanden

Kloosterlanden is het grootste bedrijventerrein van Deventer. Er zijn ruim 300 bedrijven gevestigd. Dat is ook de reden dat hier al in 2008 een fijnmazig glasvezel netwerk is aangelegd.

Kiezen van een glasvezelrouter

Voordat u gebruik kunt maken van uw zakelijke glasvezelverbinding is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. IP Visie biedt een managed router service aan waarbij wij de glasvezelrouter voor u doen installeren en onderhouden. U kunt uiteraard ook ervoor kiezen om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te schaffen.

  • Managed router: Wanneer u ervoor kiest om van onze Managed router service gebruik te maken, dan blijft de glasvezelrouter eigendom van IP Visie. Voor de router betaalt u een maandelijks bedrag en IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. Bij een managed router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. Bij defecten wordt de apparatuur zonder bijkomende kosten vervangen.
  • Routerloos: Een glasvezelrouter afnemen bij IP Visie is geen verplichting. U heeft de mogelijkheid om zelf een glasvezelrouter aan te leveren. Wanneer u ervoor kiest om zelf een glasvezelrouter aan te leveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van de router. Let er bij het kiezen van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.

Redundante verbinding op Kloosterlanden

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing bieden. Door te kiezen voor redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende internetproviders. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende redundante varianten en of deze passen bij uw bedrijfssituatie en waarom.