+31 76 - 5331331

Glasvezel Bergweide in Deventer

Op het bedrijventerrein Bergweide in Deventer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale met een SIP Trunk worden voorzien om zo gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Bergweide

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Bergweide kent voor Zakelijk Glasvezel zijn eigen unieke tarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.


Meer informatie over bedrijventerrein Bergweide is beschikbaar op www.bedrijvenparkdeventer.nl