+31 76 - 5331331

Glasvezel A1 Bedrijvenpark in Deventer

Op het A1 Bedrijvenpark in Deventer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op A1 Bedrijvenpark

Voor iedere locatie op A1 Bedrijvenpark gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt bepaald de tarieven die gelden voor uw locatie. Als uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Om inzicht te krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u verbonden bent met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw glasvezelverbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan redundantie onder andere bereikt worden door een verbinding af te nemen bij verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan in het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en waarom deze wel of niet aansluiten bij uw bedrijfssituatie.