Glasvezel Deventer

In Deventer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Deventer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de grote centrale aan de Nieuwstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende woonkernen, zodat vrijwel overal in Deventer goede breedband verbindingen geleverd kunnen worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Deventer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelinfrastructuur in Deventer

Naast de grote centrale in het centrum beschikt Deventer over nog drie centrales die een belangrijke rol spelen op het gebied van glasvezel. Het gaat om Deventer-Colmschate aan de Stationsweg, Deventer-Oost aan de Averlostraat en Deventer-Vijfhoek aan de C. van Renessestraat. Gezamenlijk vormen zij het hart van het Deventer glasvezelnetwerk.

Overal in Deventer kunnen bedrijven en instellingen profiteren van de uitstekende voorzieningen, of het nu gaat om ADSL, VDSL of Zakelijk Glasvezel. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie waar uw pand zich bevind en de afstand tot de het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten. Ook op de bedrijvenlocaties Colmschate, Lettele, Linderveld, Looweg, Smeenkhof, Weseperstraat, Stationslocatie en Het Boreel in Deventer is Zakelijk Glasvezel te leveren.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Glasvezelverbinding in Deventer bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen in of buiten Deventer. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.