Glasvezel Deventer

In Deventer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Deventer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de grote centrale aan de Nieuwstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende woonkernen, zodat vrijwel overal in Deventer goede breedband verbindingen geleverd kunnen worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Deventer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overige bedrijvenlocaties in Deventer: Colmschate, Lettele, Linderveld, Looweg, Smeenkhof, Weseperstraat, Stationslocatie, Het Boreel

Naast de grote centrale in het centrum beschikt Deventer over nog drie centrales die een belangrijke rol spelen op het gebied van glasvezel. Het gaat om Deventer-Colmschate aan de Stationsweg, Deventer-Oost aan de Averlostraat en Deventer-Vijfhoek aan de C. van Renessestraat. Gezamenlijk vormen zij het hart van het Deventer glasvezelnetwerk.

Overal in Deventer kunnen bedrijven en instellingen profiteren van de uitstekende voorzieningen, of het nu gaat om ADSL, VDSL of Zakelijk Glasvezel. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie waar uw pand zich bevind en de afstand tot de het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten.

Deventer is met bijna 100.000 inwoners de derde gemeente van Overijssel en de op één na grootste van Salland. Deventer is een Hanzestad, één van de oudste steden in Nederland en is gelegen aan de rivier de IJssel. Van oudsher is de stad bekend vanwege de hier gevestigde uitgeverijen.

Deventer kent drie kantorenzones waaronder Hanzepark, een kantorenzone die loopt van het station langs het Havenkwartier tot aan de A1 en een kantorenstrook langs de provinciale weg 344.