Glasvezel Deventer

In Deventer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Deventer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de grote centrale aan de Nieuwstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende woonkernen, zodat vrijwel overal in Deventer goede breedband verbindingen geleverd kunnen worden.

Glasvezelinfrastructuur in Deventer

Naast de grote centrale in het centrum beschikt Deventer over nog drie centrales die een belangrijke rol spelen op het gebied van glasvezel. Het gaat om Deventer-Colmschate aan de Stationsweg, Deventer-Oost aan de Averlostraat en Deventer-Vijfhoek aan de C. van Renessestraat. Gezamenlijk vormen zij het hart van het Deventer glasvezelnetwerk.

Overal in Deventer kunnen bedrijven en instellingen profiteren van de uitstekende voorzieningen, of het nu gaat om ADSL, VDSL of glasvezel. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie waar uw pand zich bevind en de afstand tot de het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Deventer

Deventer beschikt over verschillende bedrijventerreinen. Dankzij de uitgebreide glasvezelinfrastructuur in Deventer kunnen bedrijven op vrijwel alle bedrijventerreinen eenvoudig een glasvezelverbinding realiseren. Zakelijk Glasvezel biedt met een capaciteit van 1 Gbit/s een toekomstvast groeipad voor uw organisatie.

Bergweide

Op bedrijventerrein Bergweide is een glasvezelnetwerk aanwezig. Het glasvezelnetwerk is in 2018 op het terrein aangelegd door middel van een samenwerkingsproject tussen verschillende partijen. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden. Daarnaast beschikt het terrein over een collectief camerabeveiligingssysteem. Bedrijventerrein Bergweide is het grootste bedrijventerrein van Deventer en gemakkelijk bereikbaar via de A1.

Kloosterlanden

Bedrijventerrein Kloosterlanden is gelegen in het zuiden van Deventer en kent eveneens een goede bereikbaarheid via de A1. Op bedrijventerrein Kloosterlanden is ook een glasvezelnetwerk aanwezig, waarop alle bedrijven eenvoudig kunnen worden aangesloten. Daarnaast is dit terrein ook aangesloten op een collectief camerabeveiligingssysteem, waarbij via de glasvezelinfrastructuur haarscherpe beelden naar de meldkamer worden verzonden om zo calamiteiten vroegtijdig te kunnen signaleren.

A1 Bedrijvenpark

Het A1 Bedrijvenpark is een van de groenste bedrijventerreinen van Nederland en heeft een oppervlakte van 128 hectare. Op het terrein is een glasvezelnetwerk aanwezig waarvan bedrijven gebruik kunnen maken om zo over een razendsnelle internetaansluiting te beschikken.

De Weteringen

Bedrijventerrein De Weteringen is dichtbij bedrijventerrein Kloosterlanden gelegen. Daarnaast beschikt ook dit bedrijventerrein over een glasvezelnetwerk waarop alle bedrijven aangesloten kunnen worden om zo te kunnen profiteren van de voordelen van een snelle glasvezelverbinding.

Overige bedrijvenlocaties in Deventer

Naast de grootste bedrijventerreinen in Deventer kunnen bedrijven- en instellingen ook op andere bedrijvenlocaties profiteren van de uitstekende voorzieningen. Ook op de bedrijvenlocaties Lettele, Linderveld, Looweg, Smeenkhof, Weseperstraat, Stationslocatie en Het Boreel is glasvezel te leveren.

Datacenter in Deventer

Deventer beschikt over een Tier II datacenter aan de Herfordstraat 18. Op verzoek kunnen wij hier diverse vormen van connectiviteit leveren.

Doe de glasvezel postcodecheck