+31 76 - 5331331

Glasvezel Deventer

In Deventer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Deventer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de grote centrale aan de Nieuwstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende woonkernen, zodat vrijwel overal in Deventer goede breedband verbindingen geleverd kunnen worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Deventer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelinfrastructuur in Deventer

Naast de grote centrale in het centrum beschikt Deventer over nog drie centrales die een belangrijke rol spelen op het gebied van glasvezel. Het gaat om Deventer-Colmschate aan de Stationsweg, Deventer-Oost aan de Averlostraat en Deventer-Vijfhoek aan de C. van Renessestraat. Gezamenlijk vormen zij het hart van het Deventer glasvezelnetwerk.

Overal in Deventer kunnen bedrijven en instellingen profiteren van de uitstekende voorzieningen, of het nu gaat om ADSL, VDSL of Zakelijk Glasvezel. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie waar uw pand zich bevind en de afstand tot de het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten. Ook op de bedrijvenlocaties Colmschate, Lettele, Linderveld, Looweg, Smeenkhof, Weseperstraat, Stationslocatie en Het Boreel in Deventer is Zakelijk Glasvezel te leveren.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Glasvezelverbinding in Deventer bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding in Deventer

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding in Deventer biedt een veilige en betrouwbare manier van telefoneren. Bij de dienst Bellen over Zakelijk Glasvezel lopen zowel data als telefonie over dezelfde breedbandverbinding. Om bellen via het internet mogelijk te maken biedt IP Visie een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kunt u met een SIP-trunk uw huidige telefooncentrale inzetten met alle voordelen van IP. Daarnaast kan er met Hosted Telefonie juist gebruik worden gemaakt van deze functionaliteiten door een telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.