+31 76 - 5331331

Glasvezel Veldzijde in Deurningen

Op het bedrijventerrein Veldzijde in Deurningen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met dit toekomstvaste groeipad is er de mogelijkheid om naar eigen inzicht aanvullende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Over een enkele verbinding kunnen meerdere diensten worden afgenomen doordat de opbouw van Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar is. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden verhoogd naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel op Veldzijde aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal zaken die de hoek om komen kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zijn er een aantal zaken die wij van u dienen te ontvangen. Er zal in de aanvraag opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Er is ook de mogelijkheid om extra (vaste) IP-adressen af te nemen, dit kunt u aangeven bij de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.