+31 76 - 5331331

Glasvezel Koehorstmaat in Deurningen

Op het bedrijventerrein aan de Koehorstmaat in Deurningen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Er is mogelijk om op glasvezel zeer hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Oplevering van Zakelijk Glasvezel aan Koehorstmaat

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Deze doorlooptijd heeft te maken met de inrichting van het opleveringsproces. Er komt nogal wat kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren aan de Koehorstmaat. Zo bestaat een oplevering uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd kunnen doen vertragen. Dit zijn voornamelijk factoren als vort, bouwvak, obstakels op de route (bv. snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...