Glasvezel Deurningen

In Deurningen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Deurningen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Deurningen

Deurningen beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden. Een zakelijke glasvezelverbinding is uiterst betrouwbaar en stabiel en kent een zeer hoge up-time. Bedrijven die al de overstap naar Zakelijk Glasvezel gemaakt hebben beamen dat zij zelden tot nooit last hebben van storingen en-/of onderbrekingen.

Koehorstmaat

Op het bedrijventerrein aan de Koehorstmaat ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities op dit netwerk aangesloten worden.

Veldzijde

Op bedrijventerrein Veldzijde ligt er ook een glasvezelnetwerk. Vrijwel overal op het terrein zijn er hierdoor glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor in alle straten van het terrein eenvoudig glasvezelaansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Altijd internet, altijd online

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.