+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Rijt in Deurne

Op bedrijventerrein 't Rijt in Deurne is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein 't Rijt

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, dus ook voor bedrijventerrein 't Rijt. Deze tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op 't Rijt met onze uitgebreide Postcodecheck.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.