+31 76 - 5331331

Glasvezel Kranenmortel in Deurne

Op het bedrijventerrein Kranenmortel in Deurne is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur, aantal externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Kranenmortel

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Kranenmortel dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting komt er een hoop kijken. Zo bestaat een oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op Kranenmortel

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezel access. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.