+31 76 - 5331331

Glasvezel Grote Bottel in Deurne

Op het bedrijventerrein Grote Bottel in Deurne is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende aanvullende diensten en services worden gestapeld. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Groote Bottel

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Hiervoor zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Vervolgens heeft iedere partij de mogelijkheid om een selectie van diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hier individueel voor gefactureerd. Om de privacy van alle partijen te kunnen waarborgen staan alle afgenomen diensten los van elkaar. Hierdoor hebben andere partijen geen toegang tot uw dienstenpakket.