+31 76 - 5331331

Glasvezel De Binderen in Deurne

Op bedrijventerrein de Binderen in Deurne is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in de Binderen

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewenst) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Dit groeipad kan geheel naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende aanvullende diensten. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere services af te nemen over dezelfde verbinding. Is het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend voor de behoeften van uw organisatie? Dan kan de capaciteit tegen meerprijs worden verhoogd naar maximaal 10 Gbit/s.

Dit geldt zowel voor Binderen-Noord als Binderen-Zuid.