Glasvezel Deurne

In Deurne zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Deurne beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Deurne die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Noord-Brabant ligt Deurne. Deurne is de grootste plaats en tevens hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Deurne is tussen Venray en Helmond gelegen en telt zo'n 24.250 inwoners. In Deurne zijn er diverse bezienswaardigheden, variërend van kerken tot musea. Deurne is met de auto voornamelijk bereikbaar via de N270. Tevens is Deurne uitstekend bereikbaar met de trein via Station Deurne. Op dit station stoppen verschillende treinen van de NS, die rijden naar verschillende bestemmingen in Nederland.

Glasvezel voor buitengebieden Deurne

De Maatschappij voor de Aanleg van Breedband in Brabant (Mabib) gaat in 2016 starten met de aanleg van glasvezel in de buitengebieden van de gemeente Deurne. Mabib gaat hierbij ongeveer 35.000 adressen aansluiten op het glasvezelnetwerk. Omdat Mabib meerdere gemeenten binnen de provincie gaat aansluiten op glasvezel, is dit verdeeld in twee fases. De buitengebieden van de gemeente Deurne behoren tot de eerste fase van de glasvezel uitrol. Naar verwachting zullen in 2017 alle inwoners kunnen genieten van supersnel internet over het glasvezel netwerk.

Overige bedrijvenlocaties in Deurne: de Haspel, Derpsestraat, Leemskuilen-Leembaan, Poort van Deurne