Glasvezel Deurne

In Deurne zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Deurne beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Deurne

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Deurne, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Kranenmortel
  • De Binderen

Overige bedrijvenlocaties in Deurne

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er in Deurne nog diverse andere bedrijvenlocaties waar ook mogelijkheden zijn voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op 't Rijt, Grote Bottel, de Haspel, Derpsestraat, Leemskuilen-Leembaan en Poort van Deurne zijn gevestigd hebben ook de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte ethernetrouter. Bij ons is het mogelijk om een Managed Router af te nemen, waarbij de router voor u wordt geïnstalleerd en beheerd. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Router: Wanneer u een Managed Router afneemt, dan blijft deze router eigendom van ons. U heeft bij een Managed Router zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen te wijzigen.Wij zijn verantwoordelijk voor een correcte werking van de router en zullen de apparatuur bij defecten kosteloos vervangen.

  • Routerloos: Het is uiteraard geen verplichting om een glasvezelrouter bij ons af te nemen. Wanneer u zelf voor een router wilt zorgen, dan is dit mogelijk. Wanneer u zelf voor een glasvezelrouter zorgt, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een ethernetrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.