Glasvezel Deurne

In Deurne zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Deurne beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Deurne

Deurne beschikt over een viertal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Deurne zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Kranenmortel

Bedrijventerrein Kranenmortel beschikt over een oppervlakte van ruim 55 hectare. Op het bedrijventerrein zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

De Binderen

Op bedrijventerrein De Binderen zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo over een snelle internetaansluiting te beschikken.

Overige bedrijvenlocaties in Deurne

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er in Deurne nog diverse andere bedrijvenlocaties waar ook mogelijkheden zijn voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op 't Rijt, Grote Bottel, de Haspel, Derpsestraat, Leemskuilen-Leembaan en Poort van Deurne zijn gevestigd hebben ook de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is het mogelijk om een Managed router af te nemen, waarbij de router voor u wordt geïnstalleerd en beheerd. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed router: Wanneer u een managed router doet afnemen, dan blijft deze router eigendom van IP Visie. U heeft bij een Managed router zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen te wijzigen. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van de router en zal de apparatuur bij defecten kosteloos vervangen.

  • Routerloos: Het is uiteraard geen verplichting om een glasvezelrouter bij IP Visie af te nemen. Wanneer u zelf voor een glasvezelrouter wilt zorgen, dan is dit geheel mogelijk. Wanneer u zelf voor een glasvezelrouter doet zorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.