+31 76 - 5331331

Glasvezel Sombeek in Denekamp

Op het bedrijventerrein Sombeek in Denekamp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Sombeek

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen die gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, dit betekent dat andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, SIP Trunk, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten te stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.