+31 76 - 5331331

Glasvezel Kloppendijk in Denekamp

Op het bedrijventerrein Kloppendijk in Denekamp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te kunnen worden op het netwerk zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Kloppendijk

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Kloppendijk gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw bedrijfspand zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Kloppendijk.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier voor het afhandelen van uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP-telefonie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker met Hosted Telefonie.