Glasvezel Denekamp

In Denekamp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Denekamp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Denekamp

Denekamp beschikt over een eigen glasvezelnetwerk met als startpunt de centrale aan de Burgermeester Hoogklimmerstraat. Vanuit deze centrale vertrekken er diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor er voor bedrijven tal van mogelijkheden ontstaan om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Denekamp

Denekamp beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Twee van deze bedrijventerreinen beschikken sinds 2016 over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om tegen gunstige condities over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Bedrijventerrein Denekamp

Op bedrijventerrein Denekamp zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op individuele basis op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Enkele panden op het terrein beschikken al over een glasvezelaansluiting, waardoor er op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn.

Kloppendijk

Bedrijventerrein Kloppendijk beschikt sinds 2016 over een eigen glasvezelnetwerk. Bij de realisatie van dit netwerk zijn alle bedrijfspanden voorzien van een fysieke aansluiting, waardoor in veel gevallen de glasvezelaansluiting alleen nog geactiveerd hoeft te worden. Bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden te profiteren van de voordelen die een zakelijke glasvezelaansluiting te bieden heeft.

Sombeek

Op bedrijventerrein Sombeek zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Sombeek beschikt namelijk ook over een eigen glasvezelinfrastructuur die in 2016 is gerealiseerd. Hierbij zijn alle bedrijfspanden al voorzien van een fysieke aansluiting, waardoor de glasvezelaansluiting alleen nog maar geactiveerd hoeft te worden en bedrijven tegen zeer gunstige voorwaarden kunnen beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Klaar voor de toekomst met een zakelijke glasvezelaansluiting

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Hiermee beschikt u over een toekomstvast groeipad wat kan worden gevuld met verschillende diensten- en services. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.