Glasvezel Den Hout

In Den Hout zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Den Hout beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Den Hout

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben hierdoor dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een zakelijke glasvezelverbinding, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, waardoor het beheer wordt vereenvoudigt en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Er zijn verschillende manieren om bedrijfsvestigingen te koppelen. Zo kan er bijvoorbeeld voor een optimale Quality of Service gekozen worden voor een IP-VPN. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen kan er ook over worden gedacht om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.