+31 76 - 5331331

Glasvezel Harnaschpolder in Den Hoorn

Op het bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen op verzoek worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd op bedrijventerrein Harnaschpolder

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Harnaschpolder. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Harnaschpolder

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein Harnaschpolder zijn uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om direct inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en actuele tarieven kunt u een Postcodecheck uitvoeren.