+31 76 - 5331331

Glasvezel Den Hoorn

In Den Hoorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Den Hoorn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Den Hoorn die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel heeft u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Met deze capaciteit is het mogelijk om verschillende diensten en service te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, u heeft hierdoor de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen van 1 Gbit/s naar 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Den Hoorn

De levertijd van een nieuwe zakelijke glasvezelverbinding bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een hoop komt kijken. Zo bestaat een oplevering gemiddeld uit 20 deelprocessen, die vaak worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er ook enkele factoren die de oplevering kunnen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...


Maasland maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Delfland