+31 76 - 5331331

Glasvezel Westoever in Den Helder

Op het bedrijventerrein Westoever in Den Helder ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die op of in de straten van het bedrijventerrein gevestigd zijn kunnen worden aangesloten. De tarieven zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Westoever

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein Westoever komt een hoop kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent een diversiteit aan factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij voornamelijk aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen etc.

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om via uw glasvezelverbinding uw telefoonverkeer af te handelen. Over één enkele verbinding worden zowel data als telefonie gescheiden getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale in te zetten met een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie deze functionaliteiten te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.