+31 76 - 5331331

Glasvezel Paleiskade in Den Helder

Op het bedrijventerrein Paleiskade in Den Helder is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit groeipad kan naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw bedrijfssituatie, dan kan IP Visie deze capaciteit voor u verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Paleiskade

Op bedrijventerrein Paleiskade zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn voor het grootste deel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.