+31 76 - 5331331

Glasvezel Oostoever in Den Helder

Op het bedrijventerrein Oostoever in Den Helder is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Oostoever aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Uw bedrijfsvestigingen aan elkaar koppelen

Met Zakelijk Glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen wordt het beheer vereenvoudigt en zijn bedrijfsapplicaties voor iedere vestiging toegankelijk. Met behulp van Zakelijk Glasvezel kunt u uw vestigingen op verschillende manieren koppelen. Wilt u optimaal gebruik kunnen maken van uw Quality of Service? Dan kunt u kiezen voor een IP-VPN. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk prettiger doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.


Bedrijventerrein Oostoever bevindt zich in een milieuzone