+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Nieuwe Werk in Den Helder

Op bedrijventerrein Het Nieuwe Werk in Den Helder is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel op Het Nieuwe Werk

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Het is met dit groeipad mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar waardoor u over slechts een verbinding meerdere diensten kunt afnemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijk om deze capaciteit te verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als SIP Trunk, VoIP-telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.