+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Nieuwe Diep in Den Helder

Op bedrijventerrein het Nieuwe Diep in Den Helder is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel op het Nieuwe Diep

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract met een langere looptijd af te sluiten, dan kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige aansluitkosten als voor de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u ervoor kiest om geen verlengingscontract te tekenen, dan is de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar. De tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken blijven hierbij geldig.

Uw glasvezelverbinding dubbel uitgevoerd

Is internet van het grootste belang voor uw organisatie? Dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Hierdoor heeft u zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een redundante glasvezelverbinding. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij twee verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voro het keizen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie vertellen u alles over de verschillende varianten van redundantie en welke vormen van redundantie het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.