+31 76 - 5331331

Glasvezel Kooypunt in Den Helder

Op het bedrijventerrein Kooypunt in Den Helder ligt een glasvezel netwerk van KPN. Op dit netwerk kunnen alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd tegen standaardtarieven worden aangesloten. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Kooypunt bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient u onder andere op te geven van welk aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged routervariant. Tevens is het ook mogelijk om in de aanvraag op te geven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding over een geografisch gescheiden netwerk van verschillende internetproviders. Om er zeker van te zijn dat de gewenste vorm van redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en of deze geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie en waarom.