+31 76 - 5331331

Glasvezel De Dogger in Den Helder

Op bedrijventerrein de Dogger in Den Helder wordt het mogelijk om aangesloten te worden op het KPN glasvezelnetwerk. Bedrijventerrein de Dogger wordt momenteel aangelegd. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van een hoop aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten net zolang aanpassen of stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Dogger aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. In de aanvraag dient u onder andere op te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Meer informatie over bedrijventerrein de Dogger is beschikbaar op: www.dedogger.nl